maanantai 21. marraskuuta 2016

Onko asiakkaasi muurinmurtaja?

http://www.freeimages.com/photographer/kit1578-40619
Aina silloin tällöin törmää yritykseen, jotka ovat rakentaneet myyntimuurin. Se on kuin kiinanmuuri, jolla estetään kaupankäynti. Hassuinta on tietysti se, ettei sitä tehdä edes tarkoituksella. Myyntimuuri voi olla fyysinen, virtuaalinen, psykologinen tai näiden yhdistelmä.

Yritin taannoin saada lisätietoja yhdestä härpäkkeestä. Nettiin oli kirjoiteltu yhtä ja toista, muttei yhtään kunnon kuvausta mitä härvelillä oikeasti voi tehdä. Olipa veikeää löytää sivun alalaidasta yhteydenottopyyntö, jonka ensimmäisenä kenttänä oli y-tunnus pakollisena. Tätä tiedonhakua kun tein, olin tietenkin odottamassa poikaani harrastuksista mikä on hyvää aikaa etsiä tietoa puhelimella ja lukea kirjoja. Yhtään y-tunnusta minulla ei kuitenkaan ollut muistissa, enkä jaksanut erikseen Ytj:stä lähteä sitä kaivelemaan vaan siirryinn googleen ja googletin asian löytämällä ulkomaisen firman, jonka sivuilla reilusti kerrottiin että Ted hoitaa ja alla Tedin kuva, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Ted muuten vastasi alle 4 tunnissa sähköpostiin.

Suomalainen toimija oli siis rakentanut myyntimuurin helpottaakseen myyntireiskan hommaa. Ehkä crm-järjestelmä tai joku haluaa y-tunnuksen ja silläpä se oli laitettu lomakkeeseen ensimmäiseksi. Tediä sen sijaan ei kiinnostanut y-tunnus vaan luottokortin numero ja kuinka nopeasti haluan härpäkkeeni.

Joskus myyntimuuri voi olla fyysinen, vaikkapa niin ettei turhaan laiteta talon seinään firman nimeä. Sehän on asiakkaalle hauska seikkailu haahuilla arpomassa numeroita ja kokeilemassa, josko se firma tämän oven takana olisi.

Millaisen muurin sinä olet rakentanut asiakkaasi eteen?

1 kommentti :

3qunncjsdy kirjoitti...

Presumably, the age 21 restriction is as a result of} sale of alcohol in that location. If may have} risk elements for compulsive gambling, consider avoiding gambling in any form, 코인카지노 individuals who gamble and places where gambling happens. Get treatment on the earliest sign of an issue to help stop gambling from changing into worse. It's a good idea to get as many welcome bonus offers as you'll be able to|you probably can}. You're not allowed to hitch an internet gambling web site more than as soon as} have the ability to} declare multiple of} preliminary deposit bonus offers.